Cena za menu I.: 185 Kč (160 Kč bez polévky)
Cena za menu II.: 205 Kč (180 Kč bez polévky)
Polévka bez hlavního chodu: 50 Kč
K menu nabízíme džbán pramenité vody.
Pondělí23. 12. 2024
Dýňová polévka s pomerančem a zázvorem, citronový creme fraiche
I. Naše Tagliatelle s krevetami, bazalkovým pestem a sýrem Gran Moravia,
II. Vepřová líčka na zázvoru, bramborové pyré, kořenová zelenina s farmářským špekem
Toto obědové menu podáváme i o víkendu 21. – 22. 12. 2024
Úterý24. 12. 2024
Štědrý den – zavřeno
Středa25. 12. 2024
První svátek vánoční – zavřeno
Čtvrtek26. 12. 2024
Druhý svátek vánoční – zavřeno
Pátek27. 12. 2024
Zelná polévka s klobásou
I. Caesar salát s kuřecím masem, máslovými krutony a parmezánem
II. Grilovaná vepřová kotleta s pepřovou omáčkou, pečené brambory grenaille s rozmarýnem
K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Hovězí carpaccio, salsa ze sušených rajčat, sýr Gran Moravia 275 Kč
POLÉVKY
Dýňová polévka s pomerančem a zázvorem, citronový creme fraiche 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina 115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Supreme steak z kukuřičného kuřete, krémové risotto z dýně Hokaido, čerstvý pálavský sýr, uzené mandle 315 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík s farmářskou slaninou 295 Kč
Řízek z vepřové panenky, mačkané brambory grenaille se špekem 325 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Krémové risotto z dýně Hokaido, čerstvý pálavský sýr, uzené mandle 235 Kč
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande