Vážení hosté, z technických důvodů bude restaurace Amande v neděli 6. listopadu uzavřena. Rádi vás ale obsloužíme v hotelovém Wine Clubu, kde vám nabídneme menu:
Předkrmy
Pralinka z kachních jater, uzené mandle, Svatojánský ořech, gel z arónie, čerstvé pečivo
Polévky
Krémová dýňová polévka, dýňový olej, zázvor, pražená semínka
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina
Hlavní chody
Steak z hovězí svíčkové, pepřová omáčka, pečené brambory grenaille s bylinkami
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík se sušenými meruňkami
Vepřová panenka marinovaná v šalvěji, dýňové pyré, růžičková kapusta, pražené lískové ořechy
Konfitované kachní stehno, červené zelí s Wineládou, opečené dýňové noky
Filovaný steak z krůtího masa ze Židlochovic, opečené dýňové noky, ragú z lesních hřibů, pálavský sýr
Naše Tagliatelle s dýňovým pyré s ricottou, pálavský tvrdý sýr s pepřem, bylinkový olej a dýňová semínka
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán
Dezerty
Domácí dezerty od naší cukrářky dle nabídky
K vínu a pivu
Pálavský sýr z farmy Kroupa, mandlová klobása, salsa ze sušených rajčat
Ošatka čerstvého pečiva