Velikonoční menu v restauraci Amande
7. - 10. Dubna |
Restaurace Amande
Srdečně vás zveme na Velikonoční menu plné jarních chutí, které budeme podávat od Velkého pátku 7. dubna v naší restauraci Amande.
Krémová polévka ze zeleného chřestu, pršut z vepřové panenky, creme fraiche 130 Kč
Grilovaný pohořelický candát, květákové pyré, omáčka z medvědího česneku, zelený chřest, jahodový prach 315 Kč
Králičí stehno na bílém víně z odrůdy Riesling, pečená kořenová zelenina, mačkané brambory s mladým špenátem 295 Kč
Naše Tagliatelle s pestem z medvědího česneku, zelený chřest, uzené mandle 245 Kč
Povidlový dort s mandlovou drobenkou 110 Kč
Kromě Velikonočního menu budeme mít v nabídce i stálý jídelní lístek.
Rezervace na tel. +420 774 6626´607.