Valentýnské menu
11. - 14. Února |
Restaurace Amande
Oslavte svátek všech zamilovaných u skvělého menu, které jen k příležitosti svátku sv. Valentýna sestavil náš tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
STUDENÝ PŘEDKRM
Maliny, čerstvý pálavský sýr z farmy Kroupa, bylinky, chleba Brno
& Rosé Tercie 2020, Víno J. Stávek
Maliny, čerstvý pálavský sýr z farmy Kroupa, bylinky, chleba Brno
& Rosé Tercie 2020, Víno J. Stávek
HLAVNÍ CHOD
Steak z pravé hovězí svíčkové z farmy Mitrov, fava fazole, uzené brambory
& Merlot 2019, Vinařství Glos
Steak z pravé hovězí svíčkové z farmy Mitrov, fava fazole, uzené brambory
& Merlot 2019, Vinařství Glos
—nebo
Grilovaný candát z Pohořelic, řepa, červená pšenice, řapíkatý celer
& Rulandské šedé 2020, Sonberk
& Rulandské šedé 2020, Sonberk
DEZERT
„Jahoda“ 48% čokoláda Herůfek, mascarpone, růže
&
Pálava 2020, vinařství Omasta
„Jahoda“ 48% čokoláda Herůfek, mascarpone, růže
&
Pálava 2020, vinařství Omasta