Zimní menu restaurace Amande
18. Ledna - 10. Března |
restaurace Amande
Nové zimní menu restaurace Amande.
- Pečené králičí stehno na hořčici, růžičková kapusta s farmářským špekem, naše bramborové noky se šalvějovým máslem 315 Kč
- Pečený pohořelický kapr, karamelizovaná karotka, špičaté zelí, pažitkový olej 295 Kč
- Kuřecí stehno s kaštanovou nádivkou, zeleninové pyré, sláma z kořenové zeleniny 285 Kč
- Grilovaný dančí hřbet, gratinované brambory s lesními hřiby, jus z černého rybízu 495 Kč
- Jelení guláš, lázeňský knedlík s pečenými kaštany, restovaná šalotka s křenem 295 Kč
- Naše Pappardelle s omáčkou z pečené zeleniny a bazalky, tvrdý sýr z farmy Kroupa 245 Kč
Celé menu najdete na stránce Gastronomie.