Cena za menu I.: 185 Kč (160 Kč bez polévky)
Cena za menu II.: 205 Kč (180 Kč bez polévky)
Polévka bez hlavního chodu: 50 Kč
K menu nabízíme džbán pramenité vody.

Pondělí23. 12. 2024

Dýňová polévka s pomerančem a zázvorem, citronový creme fraiche 

I. Naše Tagliatelle s krevetami, bazalkovým pestem a sýrem Gran Moravia, 
II. Vepřová líčka na zázvoru, bramborové pyré, kořenová zelenina s farmářským špekem
Toto obědové menu podáváme i o víkendu 21. – 22. 12. 2024

Úterý24. 12. 2024

Štědrý den – zavřeno

Středa25. 12. 2024

První svátek vánoční – zavřeno

Čtvrtek26. 12. 2024

Druhý svátek vánoční – zavřeno

Pátek27. 12. 2024

Zelná polévka s klobásou

I. Caesar salát s kuřecím masem, máslovými krutony a parmezánem
II. Grilovaná vepřová kotleta s pepřovou omáčkou, pečené brambory grenaille s rozmarýnem

K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Hovězí carpaccio, salsa ze sušených rajčat, sýr Gran Moravia 275 Kč
POLÉVKY
Dýňová polévka s pomerančem a zázvorem, citronový creme fraiche 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina  115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Supreme steak z kukuřičného kuřete, krémové risotto z dýně Hokaido, čerstvý pálavský sýr, uzené mandle 315 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík s farmářskou slaninou 295 Kč
Řízek z vepřové panenky, mačkané brambory grenaille se špekem 325 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Krémové risotto z dýně Hokaido, čerstvý pálavský sýr, uzené mandle 235 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Restaurace Amande
za gastronomií i výborným vínem
Pro inspiraci nechodíme daleko. Ochutnejte jídla z tradiční české kuchyně a z lokálních surovin. A nezapomeňte si nechat doporučit některé z vín od místních vinařů.
Restaurace Amande