Cena za polévku a hlavní chod je 185 Kč (menu I.)  nebo 205 Kč (menu II.)
Pramenitou vodu vám nabídneme k obědu zdarma. 

Pondělí9. 9. 2024

Brokolicový krém

I. Naše Tagliatelle s houbovým ragú a sýrem Gran Moravia
II. Steak z vepřové pečeně, omáčka ze zeleného přepře, brambory grenaille s rozmarýnem

Úterý10. 9. 2024

Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi

I. Bramborové gnocchi se smetanovým špenátem a parmezánem
II. Smažený kuřecí řízek, bramborové pyré

Středa11. 9. 2024

Celerový krém s petrželkovým pestem

I. Krémové risotto s dýní Hokaido, mozzarellou a praženými semínky
II. Vepřová plec na kmíně, mačkané brambory

Čtvrtek12. 9. 2024

Cizrnový krém

I. Pečený hermelín s trhaným salátem s brusinkami, opečený toast
II. Grilovaná kuřecí křídla, smažené brambory s česnekovým máslem, BBQ dip

Pátek13. 9. 2024

Polévka z černých fazolí

I. Zeleninové Thai-curry s tofu a kokosovým mlékem, basmati rýže
II. Pečená treska s bylinkami, italské pesto s mandlemi, zeleninové pyré

K polednímu menu dále nabízíme:
PŘEDKRMY
Hovězí carpaccio, salsa ze sušených rajčat, sýr Gran Moravia 275 Kč
POLÉVKY
Krém z pečených rajčat a paprik, zakysaná smetana, čerstvá bazalka 125 Kč
Kulajda, vejce 63, restované lišky 125 Kč
Drůbeží consommé, trhané kuřecí maso a kořenová zelenina  115 Kč
HLAVNÍ CHODY
Grilovaná vepřová panenka, kedlubnové ragú, mačkané brambory grenaille s farmářským špekem, tymiánový demi-glace 365 Kč
Svíčková hovězí pečeně, brusinkové chutney, lázeňský knedlík s farmářskou slaninou 295 Kč
Telecí řízek, mačkané brambory grenaille se špekem 325 Kč
Caesar salát, grilované kuřecí maso, máslové krutony a parmezán 275 Kč
Seznamte se s celou nabídkou
Jídla pro vás připravuje tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jana Kalouska.
Restaurace Amande
za gastronomií i večer na pivo
Nikam nespěchejte a v restauraci Amande si vychutnejte jídlo tak, jako to umí ve Francii, která je pro nás gastronomickou inspirací.
Restaurace Amande